Click for more products.
No products were found.
Αγαπημένα

 Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσεως

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.styleversa.gr  και www.styleversa.com από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.styleversa.gr  και www.styleversa.com, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του αποδοχή των όρων χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr), εφεξής «STYLE VERSA», είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης δερμάτινων ειδών, ειδών ιματισμού, υποδημάτων, κοσμημάτων και, γενικώς, γυναικείων αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.» που εδρεύει στην Ωλένου 10, Αθήνα 11362, Αττικής (ΑΦΜ: 800949985 / ΔΟΥ – ΙΓ’ Αθηνών / Αρ. ΓΕΜΗ: 145581901000).

1.      ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Το «STYLE VERSA», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το «STYLE VERSA» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές του για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2.     ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Το «STYLE VERSA» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr), τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία των προϊόντων που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή τυχών διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγων ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

3.     ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το «STYLE VERSA» χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) η οποία κρυπτογραφεί και προστατεύει τα δεδομένα που στέλνετε μέσω του διαδικτύου. Όταν είναι ενεργοποιημένο το SSL, εμφανίζεται ένα λουκέτο αριστερά από το url του www.styleversa.gr  και www.styleversa.com, στο οποίο μπορείτε να πατήσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό SSL. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το url αρχίζει με “https” αντί του κανονικού "http", το οποίο σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή λειτουργία.

4.     ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Το «STYLE VERSA» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των Ηλεκτρονικών σας Συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες παρέχουν μέσω της Ιστοσελίδας ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των Χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεση των χρηστών στην ιστοσελίδα είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος «STYLE VERSA», επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Α) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ: Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» , δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Β) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ (FIREWALL): Η πρόσβαση στα συστήματα του «STYLE VERSA» (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Γ) ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Όπως αναφέρεται και παραπάνω, η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο «STYLE VERSA» είναι εμπιστευτικές και το «STYLE VERSA» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Γ1) Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Γ2) Το «STYLE VERSA», δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που το «STYLE VERSA», χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Γ3) Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη λάθους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES: Όπως και τα περισσότερα sites, το www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr) χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του. Τα coοkies είναι μικρά αβλαβή αρχεία (Text files), τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται προσωρινά στο υπολογιστή του χρήστη δίνοντας την δυνατότητα σε ηλεκτρονικές σελίδες όπως το www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr) να επικοινωνούν με τον χρήστη αναγνωρίζοντας αυτόν μετά από συχνή χρήση και διευκολύνοντας την πρόσβαση του σε αυτή και τις συναλλαγές του. Αυτό επιτυγχάνεται με την συλλογή δεδομένων, τα οποία επίσης βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

5.     ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ:  Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr), συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.» ως σύνολο, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.» έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος «STYLE VERSA». Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα «STYLE VERSA» ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ Ε.Ε.» και του ηλεκτρονικού καταστήματος «STYLE VERSA» και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA», δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

6.     ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ: Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr) αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» , για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, Facebook, Instagram, Twitter κ.λπ.) για τα προϊόντα και τις προσφορές που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

7.     ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr) και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr), προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα, για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA», με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Ενημερωτικά emails για νέα προϊόντα και προσφορές θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: Το «STYLE VERSA» σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο support@styleversa.com.

ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: Το «STYLE VERSA» συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr), (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που μπορεί να πραγματοποιούνται κατά καιρούς, (4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές IOS, Android, Facebook, Instagram, Google). Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας ή στοιχεία τιμολόγησης. Το «STYLE VERSA» κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού, και μόνο και εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους  (iv) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το «STYLE VERSA» και (v) ειδικές προσφορές του «STYLE VERSA». Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το «STYLE VERSA» στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@styleversa.com .

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά, διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του «STYLE VERSA». Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του «STYLE VERSA» για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το «STYLE VERSA» απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το «STYLE VERSA» δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ «STYLE VERSA»: Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα (www.styleversa.com ή www.styleversa.gr) αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

8.     ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Το «STYLE VERSA» δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν  από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους εκτός των περιπτώσεων που περιγράφονται στην ενότητα 11 του παρόντος («ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ»). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA», δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

9.     ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο πεδίο «αναζήτηση» σχετικές λέξεις κλειδιά και θα οδηγηθείτε κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας. Το «STYLE VERSA» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2108219328 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email support@styleversa.com. Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την παρούσα ενότητα “Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης”, οπού θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

10.   ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει άμεσα οποιαδήποτε παραγγελία της οποίας τα προϊόντα είναι σε κατάσταση επεξεργασίας και συλλογής και για την οποία δεν έχουν αρχίσει οι διαδικασίες αποστολής και έκδοσης παραστατικών- μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας. Η ακύρωση γίνεται με ανάλογο αίτημα του πελάτη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2108219328 και αποστολής σχετικού έγγραφου αιτήματος στο email support@styleversa.com. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του (κατά το στάδιο επεξεργασίας και συλλογής της παραγγελίας) και έχει ήδη προχωρήσει σε πληρωμή του ποσού που αντιστοιχούσε σε αυτήν, δύναται να του επιστραφεί το πλήρες ποσό των χρημάτων που κατέβαλε, ενημερώνοντάς μας με αίτημα στο email support@styleversa.com σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιθυμούσε να του επιστραφεί το ποσό εφόσον η καταβολή του τιμήματος έχει γίνει με κατάθεση μετρητών ενώ εάν η καταβολή έχει γίνει με άλλο τρόπο (πχ πιστωτική κάρτα) με τον ίδιο τρόπο θα γίνεται και η επιστροφή του τιμήματος στον πελάτη.

11.   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις ακόλουθες περιπτώσεις όπως περιγράφονται στην παρούσα ενότητα. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ή και αντικατάστασης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται ότι δεν επιστρέφονται και δεν αντικαθίστανται προϊόντα που αγοράστηκαν σε οποιαδήποτε προσφορά ή έκπτωση. Επίσης, διευκρινίζεται ότι, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές ή επιστροφές για τα εξής προϊόντα: σκουλαρίκια, καλλυντικά, μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες, πετσέτες και συναφή προϊόντα. Για την επιστροφή ή αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην αρχική απόδειξη αγοράς. Το κόστος αλλαγής ή επιστροφής για τον πελάτη είναι 5 Ευρώ.

Α) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του «STYLE VERSA» πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή) ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (φθαρμένα ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά) ή προϊόντα με κατασκευαστικό πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας), τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων καθώς και τα έξοδα νέας αποστολής στον πελάτη για πιθανή αντικατάσταση τους βαρύνουν το «STYLE VERSA» αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από το «STYLE VERSA» τρόπος επιστροφής. Για την επιστροφή ή και αντικατάσταση του προϊόντος, θα πρέπει ο πελάτης να αποστείλει εγγράφως σχετικό αίτημα στο email support@styleversa.com, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει τον λόγο της επιστροφής καθώς και σχετικές φωτογραφίες του προϊόντος. Συνίσταται η αποστολή του σχετικού μηνύματος-αιτήματος επιστροφής προς το «STYLE VERSA» να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα ή το αργότερο την επομένη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Στη συνέχεια και μόνον κατόπιν έγκρισης από το «STYLE VERSA», επιστρέφεται το προϊόν με τον τρόπο που υποδεικνύεται από το «STYLE VERSA». Η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές, αχρησιμοποίητο, με τις ετικέτες του και τις θήκες αποθήκευσής του, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Λιανικής) και πλήρη τη συσκευασία του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος γίνεται έλεγχος του λάθους ή του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στην συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου. Εφόσον διαπιστωθεί το λάθος ή το ελάττωμα, πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος, άλλως ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς το «STYLE VERSA». Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας το «STYLE VERSA» θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη του «STYLE VERSA» πλέον. Το «STYLE VERSA» κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την εν λόγω σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, το «STYLE VERSA» έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Β) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του. Για την επιστροφή των προϊόντων, θα πρέπει ο πελάτης να αποστείλει εγγράφως σχετικό αίτημα στο email support@styleversa.com αναφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (κωδικός παραγγελίας, κωδικός και περιγραφή προϊόντων προς επιστροφή) και το «STYLE VERSA» να επιβεβαιώσει την αποδοχή του αιτήματος. Μετά την αποδοχή του αιτήματος, η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, αχρησιμοποίητα, με τις ετικέτες τους και τις θήκες αποθήκευσής τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Λιανικής) και πλήρη τη συσκευασία τους. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (Κούριερ) στη διεύθυνση που θα υποδείξει το «STYLE VERSA» με την έγκριση του αιτήματος. Στην περίπτωση μη ελλαττωματικών προϊόντων, το κόστος επιστροφής για τον πελάτη είναι 5 Ευρώ. Μετά την επιστροφή των προϊόντων, το «STYLE VERSA» υποχρεούται να αποδώσει το αντίστοιχο τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στο «STYLE VERSA» το τίμημα από την Τράπεζα, το «STYLE VERSA» θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την εν λόγω σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή μεταχειρισμένα, το «STYLE VERSA» έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Γ) ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή των προϊόντων που αγόρασε μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του. Για την αλλαγή των προϊόντων, θα πρέπει ο πελάτης να αποστείλει εγγράφως σχετικό αίτημα στο email support@styleversa.com αναφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (κωδικός παραγγελίας, κωδικός και περιγραφή προϊόντων προς αλλαγή, κωδικός και περιγραφή προϊόντων, προαιρετικά λόγος αλλαγής). Το κόστος αλλαγής  για τον πελάτη είναι 5 Ευρώ. Με την παραλαβή του σχετικού αιτήματος, το «STYLE VERSA» καλείται να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των νέων προϊόντων που ζητούνται. Σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός αλλαγής από το «STYLE VERSA», ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στην ενότητα 11Β της παρούσης. Σε περίπτωση έγκρισης του αιτήματος αλλαγής, γίνεται αποστολή των νέων προϊόντων με Κούριερ επιλογής του «STYLE VERSA» και στη συνέχεια πραγματοποιείται η ανταλλαγή των νέων προϊόντων με τα προϊόντα προς αλλαγή με τον διανομέα του Κούριερ (χέρι με χέρι). Αν προκύπτει οικονομική διαφορά από την αξία των προϊόντων που ανταλλάχθηκαν, η διαφορά, αν είναι χρεωστική για τον πελάτη, τακτοποιείται από τον πελάτη με τους τρόπους πληρωμής που περιγράφονται στην ενότητα 12 της παρούσης, ενώ αν είναι πιστωτική, το «STYLE VERSA» επιστρέφει το χρηματική διαφορά με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Τα προϊόντα προς αλλαγή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, αχρησιμοποίητα, με τις ετικέτες τους και τις θήκες αποθήκευσής τους, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Λιανικής) και πλήρη τη συσκευασία τους. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή μεταχειρισμένα, το «STYLE VERSA» έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι πιθανής απαίτησης του πελάτη.

12.   ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: Γίνονται δεκτοί οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα «STYLE VERSA» που βρίσκεται στον ιστότοπο www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr).

Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προεξοφλήσετε το συνολικό κόστος της παραγγελία σας με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

1) ALPHA BANK IBAN: GR35 0140 4570 4570 0200 2002 180 Δικαιούχος: ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ ΕΕ,

2) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ IBAN: GR60 0110 0680 0000 0680 0205 327 Δικαιούχος: ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ ΕΕ,

3) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR80 0171 5580 0065 5814 2911 194 Δικαιούχος: ΑΟΥΤΦΙΤ ΒΑΙΤΑΛΣ ΕΕ.

Η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Το ποσό που εισπράττεται στο τραπεζικό λογαριασμό του «STYLEVERSA» θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Μόλις προβείτε σε κατάθεση του επί πληρωμή ποσού θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε με email στο support@styleversa.com ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία προετοιμασίας, αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας σας. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο support@styleversa.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Β) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω Πιστωτικής, Χρωστικής ή και Προπληρωμένης Κάρτας εξασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή εξόφληση της παραγγελίας του εκάστοτε πελάτη μέσω του συστήματος online πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Στην περίπτωση πληρωμής της παραγγελίας σας με κάρτα, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να επιδείξετε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την κάρτα δια της οποίας πραγματοποιήθηκε η αγορά. Oι υποστηριζόμενες κάρτες για αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι οι: VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή για παραγγελίες αξίας έως 150 Ευρώ. Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή οφείλετε να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον εκάστοτε διανομέα (Κούριερ). Οι πελάτες που έχουν στο ιστορικό τους παραγγελία, όπου δήλωσαν πληρωμή με αντικαταβολή και αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν σε γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία από τον Κούριερ ή το «STYLE VERSA», με αποτέλεσμα να μη γίνει η παράδοση με δική τους υπαιτιότητα, θα μπορούν να παραλάβουν νέα παραγγελία μόνο μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας μέσω κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

13.   ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Η αποστολή κάθε παραγγελίας λιανικής πώλησης πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική, ενώ ο τρόπος αποστολής των παραγγελιών χονδρικής πώλησης επιλέγεται σε συνεννόηση με τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση το κόστος αποστολής της κάθε παραγγελίας βαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψιν τον τόπο αποστολής και την ογκομέτρηση και βάρος της παραγγελίας πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής και αναγράφεται ξεκάθαρα στην σελίδα της παραγγελίας. Κατ’ εξαίρεση, σε ορισμένες περιπτώσεις και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το «STYLE VERSA» μπορεί να προσφέρει δωρεάν αποστολή των προϊόντων χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για αγορές άνω κάποιας συγκεκριμένης αξίας ανά παραγγελία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η δυνατότητα δωρεάν αποστολής, μαζί με τις σχετικές προϋποθέσεις, ισχύει όπως και όταν ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα www.styleversa.com (ή www.styleversa.gr ) και λαμβάνεται υπόψη αυτόματα στη σελίδα της παραγγελίας.

Menu

Menu

Δημιουργείστε δωρεάν λογαριασμό για αγαπημένα προϊόντα

Σύνδεση